image

Beställa

Kollektion:

När ni bestämt er för vilken möbel ni skulle vilja ha hör ni av er till oss. Ni ombeds då specificera:

Välkommen att ringa eller maila in er beställning! Undrar ni något svarar vi såklart på era frågor.

TEL: +46(0)708243335
MAIL: anders@andersmoller.org

 

Måttbeställa:

Är ni intresserade av att få tillverkat ett måttanpassat kök, en bokhylla, några garderober eller något annat spännande ser vi fram emot att ta emot er förfrågan. Dessa förfrågningar inleds ofta med ett kostnadsfritt hembesök där vi diskuterar era önskemål. Därefter får ni en kostnadsfri skiss baserat på detta. Vill ni ha fler skisser och ritningar debiteras detta enligt en löpande timkostnad om 600 kr inklusive moms/timme.
När vi kommit överens om utseende, materialval, ytbehandling etc får ni en orderbekräftelse med ett uppskattat leveransdatum. Vi sätter igång vår tillverkning så fort vi fått er förskottsbetalning. Se avsnittet om Betalning för övrig info angående betalning.

 

Leverans:

När ni beställt era möbler från Kollektionen är leveranstiden 6-8 veckor från det datum ni mottagit orderbekräftelsen. Ni väljer själv om ni vill hämta möblerna på snickeriet eller få dem hemkörda. Hämtar ni möblerna själva är detta såklart kostnadsfritt. Leverans till er dörr inom riktnummerområde 040,042,046 med inbärning debiteras om 800 kr inklusive moms. För leveranser till övriga riktnummerområden debiteras detta enligt offert.

 

Betalning:

När ni gjort er beställning och mottagit orderbekräftelsen, som ni får på mail, har ni 3 dagar på er att påpeka eventuella avvikelser eller fel. Därefter är ett avtal om köp ingått. Vi debiterar en förskottsbetalning om 50% av det totala beloppet på er beställning. Så fort vi fått in er betalning börjar vi tillverkningsprocessen, leveranstiden räknas alltså från det datum er förskottsbetalning inkommit. Vid leverans debiteras de övriga 50% av det totala beloppet med 5 dagars betalningsvillkor. Företagskunder 14 dagars betalningsvillkor.

 

Ångerrätt/byte av vara:

Eftersom vi inte lagerhåller våra varor utan tillverkar direkt på er beställning och utifrån era önskemål, i form av träslag, ytbehandling etc, har vi tyvärr inte möjlighet till återköp eller byte av varor. Vi hoppas ni har överseende med detta.