image

HEJ ARKITKET!

 

Händer det att ni svär åt hantverkare? Måste ni ibland kompromissa med er ursprungsidé för att ni stöter på problem? Har det hänt att ni någon gång valt fel material till fel plats? Har ni presenterat en idé som till slut inneburit långt högre kostnader än vad som var tänkt från början?

 

Jag är möbelsnickaren som hjälper dig som är arkitekt, inredningsarkitekt, formgivare eller på annat sätt jobbar med trä på ritbordet. Jag hjälper er under er arbetsprocess med snickerirelaterade frågor. Syftet är att underlätta för er i era relationer mellan era beställare och era hantverkare/tillverkare. Ni kommer att kunna spara tid och framförallt skall era visioner förverkligas på ett bättre sätt.

 

Ju mer träffsäkra ritningar och visioner som ni lämnar ifrån er till beställaren och hantverkaren/tillverkaren desto större är sannolikheten att alla parter blir nöjda. Ett gott förarbete kan dessutom spara stora kostnader senare i processen, vilket blir ett säljargument för er del. Ni är säkert redan bra, men kanske ni kan bli bäst?

 

Jag jobbar dagligen med möbler, inredningar och trä i interiör miljö och hjälper er bland annat med:

  • Konstruktion- och problemlösning
  • Information och hjälp att välja massivträ , faner, skivmaterial etc
  • Information och hjälp att välja beslag
  • Information och hjälp att välja ytbehandling
  • Förenklingar och prioriteringar
  • Kostnadsuppskattningar

 

Kontakta mig för mer information om tjänsten.

 

TELEFON // +46(0)708243335

 

MAIL // anders@andersmoller.se